2019-03-22 08:15:19• hírek • Szatmár.ro

Átadó ünnepség: így néznek ki a Transurban új autóbuszai (exkluzív képgaléria és videó a próbakörről)

Magunk is megcsodálhattuk a Transurban Rt. öt új autóbuszát, melyeket péntek délelőtt adtak át a vállalkozás telephelyén.

Szerkesztőségünk exkluzív fényképeket készített a járművekről, melyeket az alábbiakban Önök is megcsodálhatnak. Ezekkel a modern járművekkel megjön az ember kedve, hogy a személyautó helyett a tömegközlekedést válassza. A BMC márkájú öt autóbuszt a helyi tanácsosok és a sajtó jelenlétében mutatták be a délelőtti eseményen.
 

A keddi rendkívüli tanácsülésen Kereskényi Gábor polgármester elmondta, a vérfrissítés igencsak időszerű volt, ugyanis 12 éve nem volt arra példa, hogy vadonatúj buszokra tegyen szert a város. Hozzáfűzte: bár ez az eredmény is fontos pillanatnak tekinthető, ám a fejlesztések nem állnak meg itt, ugyanis hamarosan 17 hibrid technológiával működő, majd további elektromos autóbuszokat is fog vásárolni az önkormányzat uniós források segítségével. Az ülésen jelen volt a Transurban Rt. vezérigazgatója, Ionut Antonio Bujor is, aki Ardelean Octavian szociáldemokrata tanácsos kérdésére elmondta, a járművek eleget tesznek a tenderfüzetben előre megszabott minden feltételnek: napjaink elvárásainak megfelelően az új, alacsonypadlós buszok biztonsági kamerákkal és klímával is rendelkeznek.

 

A járműveket a lakosság szombattól ki is próbálhatja.

 

A próbakörön készült videót és a helyszíni interjút Kereskényi Gábor polgármesterrel a Szatmár.ro Exkluzív csoportjában nézhetik meg. Ehhez kattintsanak erre a hivatkozásra, lépjenek be a csoportba (ha még nem tették meg)!

 

A buszok:

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: